Idétorka? Här kommer presenttips

Vad ska man ge ”den som har allt”? Vi brukar komma med tips på saker du kan göra själv, men idag tänkte vi komma med ett roligt tips på hur du kan överraska kompisen med en present som manar till skratt! För den som har allt kanske helt enkelt mest behöver rycka på de där mungiporna, trots allt.  

Ofta är det stora problemet när man ska hitta en present till någon som fyller år, att hitta något speciellt för personen. Så fort man börjar botanisera i vilka böcker den skulle gilla, eller vad den kanske har hintat om att den behöver, höjs plötsligt pulsen och paniken infinner sig. Ska det verkligen vara så svårt? Därför kan vi tipsa om https://varuhus1.se/presenter-1 för där finns allt du kan tänka dig på lite mer ”onischade” presenter som helt enkelt bara manar till ett gott skratt! De har allt från:

  • Prydnadssaker med roliga teman
  • Muggar med tryck
  • Roliga spel
  • Gnuggisar
  • Tofflor

Spektrat är brett och det är bara in och kolla vad mer som finns för dig där.

Presenter inte alltid så lätt

Nej, presenter är inte det lättaste. Det kan till och med bli en känslig fråga. Det finns mycket etikettsregler när det kommer till presenter, bara som en sådan sak att födelsedagsbarnet vill ses på restaurang kan skapa vissa oenigheter i vem som ska betala för jubilaren. Dessutom vill man inte köpa något som är för dyrt och som riskerar komma bort (som i fallet du kan läsa om här och här!).

Nej, bättre är det nog att ha en avslappnad attityd inför vad du ska köpa. Kom ihåg att det viktiga faktiskt är att du dyker upp och att ni ses och har det kul ihop. Men till den som har allt, kanske faktiskt ett gott skratt kan räcka. Och då passar det extra bra att fynda något på nätet som mest är roligt, men kanske onödigt! Man ska inte underskatta värdet av humorn, för det betyder också att du smickrar den som fyller år genom att säga att du ville köpa något roligt eftersom den är en rolig person. Så resonerar i alla fall vi!