Magasinera möblerna smart innan flytten

Beroende på hur du bor kan dina möbler vara en välsignelse eller förbannelse. De kan vara hur fina som helst och ge dig både funktion och behag, samtidigt som de kan få din bostad att kännas som en skokartong. Att inte ha utrymme hemma kan vara riktigt frustrerande och få dig att känna dig instängd. Men vad gör du om du inte vill mista dina möbler?

Om du skulle vilja fria upp ytor i hemmet men inte vill göra dig av med några möbler eller andra ägodelar är magasinering Stockholm den allra bästa lösningen för dig. Här kan du förvara stora som små saker hur länge du vill, och allt sköts smidigt av ett duktigt och proffsigt gäng som hämtar och lämnar åt dig. Medan du söker ny, större bostad har du all den plats du behöver för att känna dig fri och hemmalivet kommer kännas så mycket lättare.

Flera anledningar till magasinering

Att magasinera möbler innebär att dina saker är i gott förvar medan du gör det du behöver göra. Kanske du vill renovera hemma, inreda ett hobbyrum eller bli sambo på prov? Då kommer du med allra största säkerhet behöva ytor att jobba med, och medan det finns fantastiska verktyg för inredning kan du inte göra så mycket om hemmet är belamrat med föremål. Det är viktigt att du trivs i ditt hem och även om du är på jakt efter en ny bostad finns det ingen anledning att sitta fast i en trång lägenhet under tiden.

När du ska flytta

Det är också smart att använda magasinering inför själva flytten. Genom att inte föra över alla dina möbler på en gång får du tid att fixa och dona tills du är nöjd. Du kan till exempel testa olika lösningar på placering med hjälp av färgad tejp på golv och väggar, lägga in heltäckningsmattor eller måla personliga detaljer när grovjobbet är klart. När du sedan är redo att ta in dina möbler är det bara att kontakta magasinet och ta hem hela, eller delar av, lasten och njuta till fullo av ditt nya hem.