Fördelar med cellofanpåsar

Cellofanpåsar har många fördelar. Du slår in små pryttlar, smycken och liknande och du behöver inte vara orolig att de kommer bort. Du kan enkelt hålla reda på ditt pyssel och du kan också göra enklare försändelser och skicka iväg små gåvor i söta paket. Cellofanpåsar funkar både för dig som vill slå in små gåvor som för dig som vill ha mer ordning och reda i lådorna.

Ett stort och bra utbud av cellofanpåsar hittar du på följande sajt: https://www.kuvert-sverige.se/cellofanpasar där kan du också läsa mer om deras storleksguider och annat som är bra att känna till när du beställer online. För dig som pysslar mycket är det ett oumbärligt verktyg för att hålla reda på alla småpryttlar därute. Du fördelar enkelt dina små pärlor och smycken i cellofanpåsar och på så sätt undviker du att de kommer bort på olika vis.

Slå in cellofan

Att slå in i vanlig cellofan är inte särskilt lätt, det krävs en viss teknik. Därför är just cellofanpåsar ett bra alternativ. Du behöver inte oroa dig för knepiga väck eller hala papper, tvärtom är cellofanpåsarna redo att paketeras som de är och det blir alltså inget krångel. Vill du ändå ha lite inspirationstips till hur du klär dina paket i cellofan kan vi rekommendera dessa två artiklar: BLT och Aftonbladet.

Säkert har du sett liknande inslagningar i cellofan:

Cellofanpåsar kommer i olika storlekar och passar framför allt den som vill paketera på ett snyggt och säkert sätt. De är hållbara och eftersom de är så pass lätta kan du beställa hem en stor mängd. På loppis kan det till exempel vara mycket användbart med dessa små påsar om du vill sälja smycken i styck. Det ger både ett fräschare utseende men blir också enklare att sätta en liten prislapp på. Lycka till med din inpackning!